SEPARATIONSÅNGEST

Lite motigt var det, att skiljas från mina magiska rosa Adidas som jag gjort min första mara tillsammans med. Men de hade faktiskt gjort sitt och dessutom var modellen helt fel för mig. Nu har jag och duktiga kilalrna på InterSport letat fram ett par nya. Precis lagom i tid för att de ska hinna springas in innan det är dags för nästa Marathon. Henrik plockade fram de snyggaste snyggaste Adidas i lila med silvriga logoränder. MAGISKA! Jag är så avis på den som kan ha dem! Men jag tror vita/rosa betyder tur. Det gick ju liksom bra sist. Nu testspringer vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s