DOFT

Har plockat fram min vår/sommardoft. Den är magisk! Jag kommer ALDRIG byta bort den. Jag har liksom flyttat in i den här doften och det bästa med den är att jag inte vet någon annan som har den. Den luktar liksom bara cocos, citrongräs och Jenny K. Och när jag sprayar på mig resterna från förra årets flaska sveper minnena av sommar ’11s Stockholmsnätter, ljumma festkvällar, fina vänner, Öfvre Fanna förbi. Honoré des pres.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s