PACKAT OCH KLART

Då var det äntligen dags! Pannkaksfrukost i maggen, påklätt och packat. Om 10 minuter beger vi (jag och Frddan) oss mot STHLMs stadion. Vår fantastiska lagledning från 2011, Cissi & Mathias, är med och allt känns bra. Mina stissiga och nervösa dagar är över, i det här skedet är jag bara fokuserad och jättelugn (like you wouldn’t believe). Nu är min enda inställning att det får gå som det går. Jag vet att jag sprang en bra tid förra året, många har höga förväntningar men jag har faktiskt inga alls. Allt kan hända men såklart hoppas jag att jag lyckas ta mig in i mål.Nu får ni jättegärna hålla tummarna och så tar jag och ser till att få det här överstökat.

Ombyteskläder, tejp, farthållarband, nummerlapp, energygel, dextrosol, tidtagarchip och en ruktansvärt överexponerad bild. SORRY!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s