SHAKE

Brådis här!
Har egentligen tänkt slänga upp lite träningstips! Det är höst och då ska alla komma igång igen – ALLA! Ingen kommer undan. Men jag hinner inte idag. Sålänge bjuder jag på min bästa proteinshake. Här är allt ni behöver:
2 dl (eller mer) Mjölk, gärna protein+
2 äggvitor
1/2 mango (1/2 dl blåbär är min favo)

Fram med stavmixern – ET VOiLÁ!

Superenkel och minst lika bra som pulvershakes. Okejokej, koncentrationen protein är säkert något högre i pulvermodellen menoch andra sida lär koncentrationen konstigheter också vara det… Ni som känner mig vet att jag lider av paranoia deluxe inför kemikalier i mat. vojvoj, nog om det. Denna är iaf så AU NATURALE den kan bli! Drick och njut. Ps. man blir väldigt mätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s