INSTAWEEK


• Här var det garanterat inte morgonpass, då är jag nämligen aldrig såhär glad i onödan • Doggen jag vill(ska) ha. Kommer heta ‘Wingman’ • Bubbel och bastukväll med tjejerna på gymmet, rörigt men roligt. • True true The Cardigans True True • Veckans kvot av ishockey fylldes upp. • Ny favorit på Instagram @fightforfit • Tog del av V.Mårtenssons koka-kaffe-premiär, resultat: Starkt men gott, precis som han själv. • Trött efter boxpass • Promenad och höstlövsbus

Följa? pennylarzzon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s