MEN VAD DUKTIG DU E SOM VET VAD ICING BETYDER….

Ska vi ta och säga mitt i prick igen!?
Nu vill jag understryka att VIK hockey-grabbarna/gubbarna/herrarna/männen är otroligt duktiga på att se till att jag trivs på mitt jobb – and so I do. Men när ens gamla gymnastikmagister dyker upp med ett ‘Å vem är du här och tittar på då?’ så får jag lite (LITE) problem med fotfästet… Snälla nån! Att besöka en hockeyarena för att spana killar måste väl ändå klassas som ett komplett idiotdrag? För det första är det så gott som omöjligt att urskilja kroppsbyggnader, frisyrer, ögonfärger och annat estetiskt på grund av spelarnas ”relativt” intetsägande klädsel. Och för det andra så är köksvägsmål och väl utförda boxplay inget krav jag ställer på framtida blivande man. OCH SÅ VAR DET MED DEN SAKEN!


-> Isabel Boltenstern

2 thoughts on “MEN VAD DUKTIG DU E SOM VET VAD ICING BETYDER….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s