LONDON

London visade sig från sin bästa sida! (Tack Tack!) Den här typen av storstadspuls jfr. PRAKTKAOS som ständigt råder i London passar mig egentligen väldigt dåligt – Jag får panik när folk valsar runt som yra höns kring hälarna på mig. Jag behöver svängrum! Trots detta blev det mycket spring på stan. Highlight: Victoria´s Secret-butiken, nu vill jag inreda mitt hem precis likadant! ♥ Highlight 2: Hänga med La familia. Highlight 3: RIKTIG fish n’ chips!
LON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s