OTUR I SKOR

Igår gästade Djurgården ABB Arena. Det vart en lång, lång kväll. Det gick inte riktigt vägen för ‘mina’ gulsvarta killar men trots det måste gårdagens drabbning ändå sammanfattas som en fantastisk hockeymatch och en minst lika fantastisk publikfest. Det enda som jag grämer mig över (bortsett från straff-förlusten) är att mina ‘vinnarskor’ från Liljantiden nu är förpassade ut ur arenan. Jag har nämligen fått för mig att otur kan sitta i skor. En dålig dag, en usel utekväll eller en förlorad hockeymatch kan gott och väl bero på mitt skoval. Dessa åker därför raka spåret tillbaka in i garderoben.

Det som ser ut som en bedrövlig (men symetrisk) B-U-S-rand på fötterna är i själva verket kameraskugga.
lllllllllll9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s