TVÅTUSENTOLV:

Var lyrisk i tre dygn efter JVM-finalen och har sett Zibanejads avgörande mål ca. 3 838 739 248 gånger (so far) Firade 25 på bästa sätt med bästa vänner Bakade hysteriskt goda croissanter med lillebror Prinsessan Estelle föddes Det här var min favoritlåt Blev besatt av hudvårdsprodukter Läste Arbetsrätt på Stockholms Universitet Var på Hockeyutflykt till Åkers (av alla ställen) Ebba kom hem Mötte våren i Skåne med Emmet, Lillebror & Anna Lilla AprilDiscoteka Yugostyle Tittade på Dirty dancing nästan varje kväll hela April Lämnade en dålig relation (ramlade tillbaka in i den en gång men tog mig bortbortbort igen) Långa försommardagar/kvällar på Strandbryggan/Josefina Sommarsamboliv på Lyckliga gatan med ma favourite hockeyplayer Sprang marathon på 3:46:07 Utmattningsdepression Summerburst loadsa fun Tunga mörka motiga sommardagar Roséonsdagar Sensommarkvällar med min högstadiebästis Sandra på Kungsholmen Ebbis åkte iväg Antalet(??) kvalitétstimmar m. Evelina & Caroline Livet återvände Började jobba med VIK-hockey Det blev NHL-lockout Gjorde min första direktTV-sändning Åkte till London Tog vara på julen (som var vit ♥)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s