INSTATHROWBACK

Förvisso sol men ändå… så mycke minusgrader ute nu att det är svårt att hålla hoppet om sommaren uppe. (Sommaren ni vet… den där korta lilla perioden på året när man kan ha shorts på sig ute, ibland t.o.m på kvällen). Jag scrollade igenom hela instagram-feeden, och trots att det var den mest hopplösa sommar jag släpat mig igenom hittade jag ändå ett gäng fina sommarminnen jag vill ha kvar.
sommmmmar Jonas & jag körde heldagsinvigning av stans bästa brygga, Strandbryggan, Summerburst Crazy Wednesdays på All ins uteservering, standard, Peace, Love and Who the fuck understands? Lillebror (och hans fina lilla Anna) kom hem… … han bakade pizza som en italiano en kväll… …och på morgnarna morgonpromenerade jag till honom och då var frukosten nybakad (jag behövde bara ta med marmelad) Min sommarkombo (kompis+sambo) såg till att det alltid fanns grejer i tvättkorgen (jag ♥ tvätta) Slant med kniv och sedan fick jag tre stygn och bandage på handen. Min bästis sedan högstadiet Sandra flyttade från Valencia till Kungsholmen över sommaren, jag + gympadojorna tog tåget och så ägnade vi sommarkvällarna åt löpning och picknick @Rålis Sen åkte jag inlines också… det gick inte så värst bra. En superledsen morgon ryckte min kombo upp mig med landsbyggdsutflykt, vi målade ett hus, åt bullar och pratade om döden.  Snygga brudar som jag drack eftermiddagsjärn med på Josefina en solig junidag.  Mina sommarkollegor och jag var på fest (gissa om det var action på jobbet dagen efter (NEJ!)) Högsommarview från Lyckliga gatans fönster. Den här finafina tjejen och jag drack massor med vin och pratade om livet en kall kväll på Utes Jag och bästa Evelina ägnade en hel natt på den här härliga terassen och varandras sällskap #Livetsstorafrågor… Caroline styrde pangmidsommar, det firade vi med en redig massa rosé  Freddan och jag sjöng Allsång med Tomas Ledin Blommor i håret Många långa ledsna dagar Sprang över den här bron. bl.a. när det pissregnade, snålblåste och var 4 grader ute under Sthlm Marathon. Typ så var min sommar
Och nu får Sommar13 gärna skynda sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s