#HOCKEYISBACK

I det här klippets första minut trängs anledningarna till att jag verkligen gillar ishockey. De där små detaljerna som krävs för att hockeyn ska bli just hockey. Hur arenan fylls med folk och känslor och hur hockeyn blir betydelsefull. Hur hockeyn inte bara är 3 perioder sport i sin renaste form utan också showbiz. Den andra minuten av klippet känns mer… superamerican. Kontentan av detta: ridå upp, #hockeyisback and I love it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s