INSTAWEEK…S

INSTAWEEK

• Hjälpte materialarna så att alla hjälmar låg i rätt ordning. Sådant är superviktgt i hockeyvärlden förstår ni… • Klicka in, klicka hem! It’s for a great cause och som ni vet hatar vi alla cancer! • Totaldille på lax, • Firade min födelsedag med fina vänner och rosa tårta… • Sen firade jag den en gång till med Ida, Chévre och vin på Sturehof, • Träningträningträning. Supermotiverad just nu ♥ • Formcheck! Den här ska vi shape:a lite på! till sommaren.  • @AlltGråttKanBliRosa (in och följ oss!)   • Såg denna (Les Miserables) FANTASTISKA film gång 5 i ordningen.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s