SHE STARTED ON A MONDAY

En vecka gått och idag börjar en ny. Träningsresan mot STHLM marathon 2013 är med andra ord igång på allvar. 7 år i branschen, min principfasta personlighet och 3 år långdistanslöpning på CV:t gör mig ganska sparsmakad när det kommer till…. det mesta egentligen men i synnerhet träningsprogram. För att vara säker på att uppladdningen ska bli precis som jag vill så står jag själv för upplägget.

Nu åker alltså varningensfingret upp. På det här stället kan det från och med nu komma att bli en hel del mellisrecept, pepphits, träningstips och inspo-bilder. Men sånt gillar ni ju. Och även om man inte ska springa marathon kan man ju ge sig fa-an på att vara snyggast på beachen den här sommarn. Så nu kör vi tillsammans! Ellerhur!? Pepp-Pepp!
SÅ! Slut på text!

INSTAINSPO

One thought on “SHE STARTED ON A MONDAY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s