THINGS I LIKE

JPENL

♥Färsk mango  ♥Lysmelk ♥ Boltensterns blogg ♥ Reeboks ‘LIVE WITH FIRE’ (full screena)
♥ Träningsvärk ♥ Finessboomen som råder atm (t.o.m. de mest otränade ångar på, och kommer således vara pangstarka snart) ♥ …pang som förstärkning till diverse adjektiv (pangsnygg,pangstark,pangbra osv.) ♥Beautybay.com ♥ Att karamellkungen lanserat hockeypulver i sitt sortiment ♥ Vårkänslor som knackar på ♥ sol ♥ tö ♥ svettiga spinningpass ♥ ESKhockeys mediala genombrott ♥ AVOCADO ♥ Träningsplaylisten just nu ♥ Vinnarskor ♥ Bli omstoppad på morgonen och sova vidare ♥ Smoothielunch @Blueberry (health nut!!!!!OMFG) ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s