INSTA RECAP

Hörni, nu var det bra längesedan! & sen sist har jag hunnit med att:
•…njuta av rosa Kungsträdgård •…skaffa bulldog • möta sommaren på riviäran (Vi köpte fina kläder, tog kvällspromenader på promenade des Anglais, drack coke, läste modemagasin i kvällssolen och åt charkmiddag varje kväll. Livets goda ting osv.) •…springa marathon, 3:46:54 stod klockan på när jag nådde målgång och där efter korkade vi upp rosésommaren 2013. • Caroline + Bruce + Friends Arena = SÅ. HIMLA. BRA! (I synnerhet de första två nämnda) • …Fräscha upp bloggen (nästan klart) • …sidekicka de skönaste GSUboyzen jag vet. Fick öl & kvällssol. Fantastiskt! •Klippa lugg.

INSTA THROW

Ses snart igen! Lovar! ♥

One thought on “INSTA RECAP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s