ÄGGRÖRA / FRÖ / SPENAT

Den oslagbara känslan när man 1. Motstod frestelsen att trycka på snooze-knappen, 2.Gick upp och krånglade på sig löpartightsen, 3. Släpade sig till gymmet och rev av 50 svettiga minuter Crossfit. 4. studsade hem igen (betydligt piggare). 5. lagade pangfrukost. 6. När man dyker ner i soffan med sin nylagade frukost och får äta den i lugn och ro… PRICELESS!

Och här sitter jag nu med min äggröra, god bortom alla gränser och eftersom sharing is carring så kommer receptet här! Som vanligt är näringsdeklarationen är baserad på den vikt som är angiven i receptet.

BY222
|3 ägg vitor |1 (2 om de är små) äggula(or) | 70g (1dl) fryst spenat | 5g (1 tsk) pumpafrö | 5g (1 tsk) | solrosfrö | 5g(1 tsk) linfrö | ev. smör/olja att steka i |

|Värm en stekpanna utan matfett, lägg i alla frön och rosta dem | (i med matfett om stekpannan kräver) stek spenaten tills den har tinat och är mjuk | vispa 3 äggvitor och äggulan tillsammans med salt och peppar | häll äggsmeten i pannan och rör i hop tills äggen koagulerat. | Voilá, världens godaste! |

PS! Näringsinnehållet kommer strax, mkt proteiner är det iaf, lite fett -fast bra fett, very low carb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s