MANGO/MOUSSE

Det här är min otroligt goda mangomousse. Jag känner att alla måste testa den, det är lite som ett studiebesök i himmelriket varje gång man äter den och när man sedan läser näringsinnehållet så låter det snudd på för bra för att vara sant! Sweet treat när det är som bäst. Servera som efterrätt men den är så nyttig att du med gott samvete även kan ha den på frukostbordet.

20131111-113306.jpg

| 1 äggvita (38g) | 1 dl fryst mango (70g) |  2 stora msk mild lättyoghurt (68g) |
| Vispa äggvitan till hårt fluffigt skum m. elvisp (viktigt att skål och visp är TORRA) | Stavmixa ihop yoghurten och den frysta mangon tillsätt eventuellt Stevia sweet drops | Vänd ned mangosmeten i äggvitan (vispa ej, då skjunker äggvitan ihop )| Servera |

♦ Kcal: 91 ♦ Carbs: 14 ♦ Protein: 7g ♦ Fett: 1g ♦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s