SPIRULINA/SPENAT

Länge länge har jag gått runt och varit skeptisk till mystiska ‘superfruits’/’superbär’ med mystiska namn som jag aldrig själv sett röken av i trädgårdslandet. Havtorn, Acái, Goji och Spirulina. Men efter att ha gett det en ärlig chans är jag hooked! Och varför det då? Jo för att min mage, som varit min största åkomma i typ 12 år vaknat till liv. PRICELESS hörni! Spirulina är min favo och jag gör gärna frukostsmoothie av den:

20131202-104415.jpg
1/2 banan (50g) | 1 dl fryst mango (50g) | 1dl fryst spenat (45 g) | 1 msk Kvarg (60g) | 1 tsk Chiafrö (4g) | 1tsk Spirulinapulver | önskad mängd vatten| mixa slät med stavmixer | Voila|

165 Kcal, 21g Kolhydrat, 12g Protein, 2g fett,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s