HIGHPROTEIN/VERYBERRY

Godmorgon godmorgon godmorgon! Nu var det lite för längesedan jag delade recept med er så nu är det innerligt på tiden. Den här morgonen blev det blåbärsmoussefrukost och det var så gott så gott! Det går fort dessutom. Här kommer receptet:

20140129-110137.jpg

| 1 äggvita (38g) | 1/2dl fryst mango (40g) | 1/2 dl ananas gärna fryst) (30g) | 1/2 dl frysta blåbär (25g) | stor msk kvarg max 1% fett (50g) | stor msk minikeso (50g) | (Ev. Några droppar sweet leaf’s sweet drops ‘vanilla’ eller Icas sötströ för sötma) | Vispa äggvitan jättehårt till fluffigt skum m. elvisp (viktigt att skål och visp är TORRA) | Stavmixa ihop kvarg, keso, frukt blåbär & eventuellt sweet drops/ Sötströ till en slät smet| Vänd ihop äggvitan och frukt/kvarg/keso med varandra (vispa ej, då skjunker äggvitan ihop )| Servera gärna med frön på för lägre GI |supergott! |

| 145 kcal | 15g Carbs | 17g Protein | 2g fett |
(Ps. Väldigt lågt kaloriinnehåll för en frukost, komplettera m frön/ kaffe & mjölk / kokt ägg etc)

One thought on “HIGHPROTEIN/VERYBERRY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s